Zo maak jij je huis winterklaar!

De donkere, lange, koude dagen zorgen ook voor veel sfeer en gezelligheid in huis. Zo kun je eerder gezellige kaarsjes aansteken, het haardvuur ontbranden en lekker onder een warm dekentje wegkruipen. Wollige kleedjes, koperen kaarsenstandaards en karamelkleurige kussens zorgen daarom voor een knus gevoel in huis. In de winter schijnt het zonnetje dan wel minder lang, maar het is nog steeds fijn om de zonnestralen op je gezicht te voelen. Schuif de bank of een fauteuil naar het raam, zodat je hier nog af en toe de warmte op je huid kunt voelen.

De warmte die het winterzonnetje produceert, komt ook van pas bij het verwarmen van je huis. Het is aan te raden om je raambekleding tijdens zonnige winterdagen te openen om gratis zonnewarmte in huis te laten en deze ‘s nachts te sluiten, zodat de warmte binnenblijft. Onze Duette® Shades bieden hiervoor de ideale oplossing; deze shades hebben een honingraat-in-honingraat-ontwerp zodat de warmte niet via de ramen naar buiten ontsnapt.

Raambekleding met bijzondere dessins

Deze maand laten we je in een visuele blogpost de mooiste raambekleding zien met bijzondere dessins. Denk aan drukke patronen met bloemen of juist aan stijlvolle vormen met een strakke uitstraling. Van zwart-wit tot alle kleuren van de regenboog. Zo introduceerden we begin deze maand onze nieuwe collectie rolgordijnen. Deze duurzame Reflection collectie is verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Met dit systeem kun je jouw raamdecoratie eenvoudig op de gewenste positie instellen, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Woontrends

Ook deze maand deelt onze trendwatcher Monique van der Reijden de allermooiste woontrends voor dit seizoen. Dit keer laat zij zien hoe jij jouw interieur helemaal winterklaar maakt. Hierbij geeft ze uiteraard tips en haakt zij in op de laatste trends, zodat je huis helemaal gereed is voor de koude wintermaanden!

 

Bron: www.luxaflex.nl

Scroll naar top