PVC vloeren

PVC Vloeren worden steeds populairder op het gebied van traditionele laminaat-, parket en vinylvloeren. Deze ontwikkeling komt uit de bedrijfswereld waar dit materiaal al lang gebruikt wordt in gebouwen waar veel mensen komen. De vloeren zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur.

Kortom, bent u op zoek naar een goede oplossing voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer, dan is een PVC vloer een overweging waard. Bij intensief gebruik raden wij u deze oplossing aan, bijvoorbeeld bij kinderen of huisdieren. De vloeren zijn ook vochtbestendig. Het is dus geen probleem als er een keer een glas water over de vloer gaat.

Ook als u vloerverwarming aan wilt leggen is dat geen enkel probleem. De geleiding is uitstekend. Omdat veel vloeren een isolerende werking hebben, is een PVC vloer een goed alternatief voor een parket- of laminaatvloer.

De vloeren zijn heel makkelijk in het onderhoud. U hebt niet meer nodig dan een stofzuiger of stofwisser. Handig wanneer u ook huisdieren heb. Wekelijks even dweilen of met de mop. Maandelijks reinigen met een intensiefreiniger.

Dankzij de nieuwste scantechnieken is dit materiaal leverbaar met prachtige realistische patronen en in de mooiste kleuren.

Met al deze bijzondere voordelen op een rijtje maakt dat deze vloeren in steeds meer particuliere woningen gebruikt wordt tegenwoordig. U kiest voor een oplossing in uw huis die ondertussen al vele miljoenen mensen gelukkig heeft gemaakt.
En niet onbelangrijk, de prijs is zeer aantrekkelijk!

Consumenten komen er steeds meer achter dat pvc vloeren ideaal zijn in gebruik en onderhoud. Daarom worden deze vloeren steeds meer in particuliere woningen gelegd.

Scroll naar top