Vloerbedekking

Zachte vloerbedekking

Tapijt

Jan Kooijman heeft een uitgebreid assortiment tapijt. Tapijt is verkrijgbaar op 400 cm en 500 cm breed en als tapijttegels.

De vele soorten en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaagelijk en comfortabel gevoel. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. Tapijt is dan ook in bijna ieder interieur toepasbaar. De vele mogelijkheden van tapijt maken het tot een modern en eigentijdsproduct. Bij het bepalen van uw keuze spelen factoren als mate van belasting van de vloerbedekking en intensiteit een belangrijke rol.

Vinyl

Vinyl is bij Jan Kooijman verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, structuren en dessins.
Vinyl is een uiterst praktische vloerbedekking waarop vlekken en vuil nauwlijks vat hebben, het is zacht en voelt warm aan en heeft een hoge geluiddempende kwaliteit. Vinyl is vochtbestendig waardoor het ook geschikt is voor natte ruimtes.

Om een mooi strak gelegde vloer te verkrijgen en de levensduur van het vinyl te bevorderen is er een gladde vlakke ondervloer nodig, daarom adviseren wij u, in de meeste gevallen, de ondervloer te egaliseren, dit kan door middel van:
– Een M.D.F. ondervloersysteem, waarbij de naden niet zichtbaar zijn.
– Een vloeibaar egaliseermiddel voor steenachting vloeren.

Plan direct een afspraak met ons!
Wij geven advies op maat en bieden een vrijblijvende offerte aan.

Harde vloerbedekking

Scroll naar top