Traplopers

De traditionele traploper is weer helemaal terug van weggeweest. Wilt u een stijlvolle trap in uw huis? Denk dan eens aan een traploper!

Traplopers zijn in vele kwaliteiten en dessins leverbaar. Voor mensen met een klassieke inslag zijn er traplopers met klassieke motieven. Vanzelfsprekend zijn de kleuren en het dessin opgestemd op de nieuwste woontrends. Wilt u liever een strakke designuitstraling bewerkstelligen? Ook dat is mogelijk door middel van uiterst moderne, chique soorten die met zeer gevarieerde dessins en in unikleuren leverbaar zijn.

Het is zelfs mogelijk om de de randen van uw traploper af te werken met met een contrasterende kleur. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Jan Kooijman levert uitsluitend traplopers van hoge kwaliteit. De traplopers worden door onze vakkundige leggers, die gespecialiseerd zijn traplopers, gelegd. Zoals bij alle activiteiten het geval is komt Jan Kooijman bij u thuis met stalen en om het geheel nauwkeurig in te meten. Vervolgens ontvangt u gratis een offerte op maat.

Scroll naar top