Raamdecoratie

Luxaflex® Raamdecoratie biedt eigentijdse raambekledings produkten met een eigentijdse uitstraling. Houdt U van een modern interieur, of voelt U zich meer thuis in een landelijk romantische omgeving. Is Uw interieur modern klassiek geïnspireerd of laat U zich meer leiden door een bepaalde kleursfeer?

Dat de Luxaflex® collectie al jaren het meest uiteenlopende kleurenpalet heeft, is bekend. Regelmatig wordt het kleurenpalet aangepast – voor de trends van nu, maar ook die van morgen. Luxaflex® Raamdecoratie voor een persoonlijke stijl. Hieronder een kleine opsomming uit de collectie.

Horizontale Jaloezieën
De Luxaflex® Horizontale Jaloezieën collectie is topklasse op maat! De vele kleuren, dessins en finishes zorgen voor de uitstraling; De onovertroffen techniek en de veerkrachtige lamellen voor de kwaliteit. De collectie is in een nieuw jasje gestoken en biedt u een zeer grote keuze in kleur, uitvoering en bediening.

Facette™ Shades
Met deze nieuwe en innovatieve raambekleding kunt u licht en privacy gemakkelijk en volledig naar eigen wens regelen. Daarnaast geeft de stofbeleving een warme, sfeervolle uitstraling aan uw interieur.

Gordijnen en vitrage:
Kleden u huis aan en geven het interieur sfeer en karakter. Het zijn de blikvangers en de smaakmakers van uw woning. U kunt ermee de lichtinval in uw interieur beinvloeden en uw privacy beschermen. Jan Kooijman heeft een enorme keuze in materialen, kleuren, uni of gedessineerd, tijdloos, trendy of sfeervol.

Veel voorkomende materiaalsoorten:

  • Katoen : Sterk, gevoelig voor vocht
  • Linnen : Sterk met natuurlijke oneffenheden, gevoelig voor vocht, kreukt
  • Zijde : Materiaal met natuurlijke onregelmatigheden en glans
  • Viscose : Kunstmatig vezel dat soepel valt een hoge lichtechtheid heeft
  • Velours : Kunstmatig vezel warm en zacht kwaliteit afhankelijk van pooldichtheid
  • Taft : Stug niet soepel vallend materiaal met subtiele kleurnuances
  • Polyester : Sterk synthetisch vormvast materiaal

Uiteraard zijn er diverse confectie methodes mogelijk o.a. enkele plooi, vlinderplooi, triplooi, lussen, ingestanste ringen etc., ook diverse drapperie modellen kunnen wij voor u verzorgen.

Graag adviseren wij u omtrent de mogelijkheden voor de door u gekozen stof.

Scroll naar top